A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Pengenalan Syarikat

Glorenze Maju Sdn. Bhd. merupakan sebuah syarikat milikan bumiputera yang telah berdaftar di bawah Akta Syarikat 2016 pada 13 Januari 2017. (1215752 K)

Glorenze Maju Sdn. Bhd. khusus menceburi bidang kecantikan telah mengeluarkan GLORENZE skincare iaitu set penjagaan muka pertama di Malaysia yang berasaskan Minyak Zaitun. Produk ini juga telah mendaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia seterusnya mendapat notifikasi penuh dan ianya selamat digunakan.

Dalam menghadapi cabaran pada masa kini, syarikat telah mengamalkan prinsip Golden Rule - “Layanilah orang lain seperti mana yang anda ingin orang lain melayani anda.

 

Misi Syarikat

Agar pengguna dapat meningkatkan penampilan diri dan keyakinan diri setelah menggunakan produk GLORENZE skincare.

• Dengan menggunakan produk GLORENZE skincare ianya akan membantu mereka lebih berkeyakinan apabila berhadapan dengan keluarga, organisasi dan masyarakat.

GLORENZE skincare mampu membantu pengguna untuk mendapatkan kulit wajah yang bersih, cerah dan selamat dari bahan terlarang.

 

Visi Syarikat

Menghasilkan produk Minyak Zaitun yang mudah dan selamat.

• Produk berasaskan Minyak Zaitun diyakini berkhasiat dan berkesan dalam penjagaan kulit muka.

• Memberi peluang kepada masyarakat untuk menjaga kulit muka dengan bahan yang selamat dan tanpa bahan kimia.

 

Moto

“KEPERIBADIAN & KEJELITAAN SETIAP INSAN KEUTAMAAN KAMI”

 

Bagaimana Glorenze Mendapat Nama?

Aspirasi Glorenze tercetus daripada Glo - Glory memberi semangat juang dalam bisnes ke peringkat lebih tinggi dan Glo juga memberi erti Glowing - iaitu memberikan Kulit wajah berseri sepanjang hari.Manakala Renze singkatan nama sebuah daerah di Italy iaitu Firenze yang menggambarkan tempat yang indah dan menarik menepati merealisasikan wanita untuk tampil lebih menarik, yakin dengan menggunakan produk yang berasaskan Arbutin dan Minyak Zaitun yang pasti SIHAT dan SELAMAT iaitu bebas bahan kimia beracun.

 

KKM Notification

HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial

Pendaftaran SSM

HTML tutorial

 

 

Berminat untuk menjadi Agen kami?